logo Foyer transparent.png

1080 Molenbeek

museum@foyer.be

OPENINGSFEEST 12 OKTOBER 2019

Leuke activiteiten voor de hele familie !
Theebar, ovenvers brood van de wereld en muziek.

De toegang is voor iedereen gratis.

14.00 – 19.00 uur : Rondleidingen NL / FR / EN

Bezoek het museum met een van onze gastheren of gastvrouwen. Kom meer te weten over de migratie naar Brussel maar duik vooral in de vele spannende, ontroerende verhalen.

14.00 – 17.00 uur : Ateliers MMM kids

Twee workshops voor jong en oud.

Een koffertje vol dromen

Wat zou jij meenemen op een verre reis naar een ander land? Laat je inspireren door wat je ziet in het museum en vul je eigen koffertje.

(Y)our Story

Hoe goed ken jij het verhaal van je eigen familie. Zet je aan tafel met je oma, opa, tante, oom, mama, papa … Wie weet ontdek je wel verrassende dingen.

Doorlopend : een wereldkaart en een melting pot

Het atelier is open voor alle bezoekers. Bouw mee aan onze interactieve wereldkaart of word deel van het gezicht van Brussel

Doorlopend : 184 nationaliteiten, een foto - Photobooth

De hele dag staan professionele fotografen klaar om een portret van je te nemen. Het MIGRATIEMUSEUMMIGRATION wil speciaal voor de opening zo veel mogelijk nationaliteiten op de foto.

17:00 Photobooth XXL

Om 17.00 uur wordt een groepsfoto gemaakt waarop hopelijk zoveel mogelijk Brusselaars met verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd zijn.